Ervaringen

Angela (43) "In juni gestart met voeding en direct al minder trek in koeken e.d. Inmiddels 10kg lichter, opgeblazen gevoel kwijt en vele malen fitter, de hele dag door. Kan beter sporten en heb genoeg energie voor mijn gezin met 3 pubers."

Dorien (59) "Nog nooit zo fijn begonnen na de zomer. Kilo's gaan snel weg en voel me met de dag fitter worden, en dan alleen met een aanpassing in ontbijt.!"

Marlene (53) "Ik was nogal sceptisch: mijn brood vervangen door een smoothie? Nou ik ben blij dat ik mezelf deze kans heb gegeven. Ik voel me vrolijker, rustiger in mijn lijf, ben al 3kg afgeslankt in 2 weken en mijn huid is zelfs verbeterd."

Toine (41) "Als hovenier was ik op zoek naar meer energie om elke dag met plezier mijn werk te doen. Na een paar weken voelde ik me steeds fitter worden. Had minder behoefte aan zoetigheid en op vrij natuurlijk wijze verdwenen een aantal overtollige kilo’s. Met nog wat aanpassingen in het voedingspatroon en leefstijl beleef ik elke dag bewust en vol energie."

Ankie (53) "Ik ben niet meer moe, heb veel meer energie, voel me erg fit, ben nu 9 kilo afgeslankt. De belangrijkste verandering in mijn dagelijkse eetpatroon is dat ik het gevoel heb dat ik niets meer tekort kom. Ik voel me voldaan. Daardoor heb ik geen enkele behoefte meer om te snoepen, snacken en snaaien."

Toon (68) "Vanwege slecht werkende alvleesklier moet ik elke dag bij prikken en in de gaten houden wat mijn suiker is. Sinds het begin van dit ontbijt, stabiele suikerniveau en véél meer energie."

Liesbeth (37) "Veel meer energie, minder honger en persoonlijk zit ik ook veel lekkerder in mijn vel."

Inge (28) "Na 3 dagen had ik mijn stoelgang weer onder controle, na een week sta ik zelfs weer voor de wekker op! Ik voel me echt stukken beter!."

Remco (46) "De hele ochtend energiek en fit, minder verkouden en zelfs ‘s avonds geen snaaitrek meer."

Michael (33) "Vanaf mijn 17e heb ik altijd hetzelfde gewicht gehad, namelijk 50 kg. Ik heb 4 jaar van alles geprobeerd, van diëtiste tot die grote potten “weightgainer”. Mede dankzij een gezond ontbijt als basis ben ik 11 kilo aangekomen! En gelukkig niet op één plaats, het wel bekende “buikje”, maar mooi geleidelijk.

Gerard (64) "Op vakantie vroeger altijd last gehad van verstopping, nu totaal geen last en het heeft mijn vakantiegevoel zeker positief veranderd."

Thea (58) "Vanwege mijn gluten-allergie heb ik altijd moeite gehad eten te vinden wat mij echt voedde, dit ontbijt heeft me zoveel meer energie opgeleverd."

Patricia (41) "Het voelt inderdaad als of je volledig gevoed bent met wat je lichaam nodig heeft."

Ronald (38) "Laatste jaren veel last gehad van een chronische darmontsteking en daardoor lastig te vinden wat te eten, nu makkelijk alle voedingsstoffen nuttigen en veel minder last van buikkrampen."

Patrick (28) "Gewoon makkelijk, voel me ook persoonlijk sterker."

Petra (55) "ideaal, zeker bij vroege diensten in de zorg, kan veel langer door en voel minder honger."

Hans (39) "Als ondernemer ben ik veel onderweg en vergeet ik nogal eens gezond te eten, met deze smoothie heb ik altijd iets gezonds bij de hand."

Mike (27) "Binnen 3 dagen ervaar ik een rustiger gevoel, en heb ook het gevoel dat ik beter met stress om kan gaan."

Anne (25) "Sinds het begin van mijn zwangerschap, elke ochtend misselijk en ik wilde toch iets proberen om tóch te kunnen ontbijten, na een week niet meer misselijk en voel me veel sterker dan vroeger!."

Anouk (38) "Ben een echte broodliefhebber en was in het begin ook zeer sceptisch, nu wil ik niet anders omdat ik me gewoonweg veel beter voel!."

Laura (25) "In 6 weken tijd; meer energie, minder obstipatie, minder hoofdpijn én 3 kg kwijt. Alleen al door een ander ontbijt!."

Kim (34) "Al 8 jaar futloos en ondergewicht, zeer getwijfeld om eens te ervaren, maar dacht: ik ben of een ervaring rijker of ik heb er een oplossing bij. Ik ben blij dat het dat laatste is geworden!."

Ilse (21) "Moet vaak vroeg op voor de trein, en dit is echt een uitkomst: makkelijk, snel en geen snaaitrek op het station, een win-win situatie voor mij."

Wilma (56) "Geen middagdip meer, geen last meer van chagrijnig gevoel rond 2h na het ontbijten of lunchen, echt fijn."

Nigel (27) "3 kledingmaten minder, darmklachten onder controle, verbeterde huid, meer energie...Ik ben nog nooit zo in vorm geweest!"

Annemarie (45) "Kan er moeilijk aan wennen dat dit echt de oplossing is, maar de resultaten spreken voor zich: rustiger in mijn hoofd en betere concentratie."

Johan (41) "Praktisch, snel en voel me er goed bij, na het sporten ook een aanrader om je te voeden met de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft."

Jan (34) "Als ik dit 10 jaar geleden geweten had, had ik heel wat ellende bespaart, dank!"

Ludo (35) "Na het aanpassen van mijn ontbijt ben ik totaal verlost van de middagdipjes en mooi meegenomen 12 kg lichter en fitter dan ooit!"

Roel (34) "Dat zelfs je herstellend vermogen na het sporten verbeterd alleen door een ander ontbijt, toch wel verrassend."


@Copyright2021 Welzijnspraktijk Valkenswaard