Welzijnscoach (pt/ft)


Stel je eens voor! 
Werken vanuit je passie om andere mensen te helpen én op de momenten dat het jou uitkomt. Genieten van de onafhankelijkheid en flexibiliteit om te doen wat je waard bent. Een zeker inkomen opbouwen om in vrijheid te kunnen leven. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar deze doelen zou je kunnen realiseren wanneer jij daar klaar voor bent. 

Ben jij iemand met hart voor de gezondheid van anderen en oog voor het ondernemerschap? Iemand die passie heeft voor het ondersteunen van een ander, behoefte heeft aan afwisselend werk en ruimte wil om zichzelf te ontwikkelen? Dan is werken als welzijnscoach zeker iets voor jou!

Maak het verschil
Ons team levert iedere dag een bijdrage aan de verbetering van de levenskwaliteit van onszelf én van anderen. We spelen in op de steeds groter wordende vraag naar persoonlijke begeleiding op het gebied van mindset, voeding en gezondheid. Hierbij nemen we de kans om helemaal zelf te bepalen hoeveel en wanneer we werken. In onze eigen tijd, op eigen tempo, naast onze huidige baan, studie of gezin, om daarbij een goed (extra) inkomen op te bouwen. Zo creëren we meer vrijheid in ons leven om te kunnen genieten van het moment én onze doelen te bereiken.


Wat onderscheidt ons? 
Wij hebben een leergierige houding, ambitie om voor ons zelf te werken en een bovengemiddelde interesse in het menselijk functioneren. Het motiveert ons dat we dromen en doelen hebben waar we dagelijks aan werken, we werken aan preventieve gezondheid, én we maken dit mogelijk voor iedereen die dit ambieert!

We zoeken iemand die:

Start als Zelfstandig Welzijnscoach

- interesse heeft in voeding en leefstijl of hier een opleiding voor volgt

- zich graag verder persoonlijk wil ontwikkelen

- communicatief sterk is en makkelijk (eventueel online) relaties kan leggen

- ambitie heeft om iets voor zich zelf op te starten of aansluitend bij bestaande werk

- graag samen werkt, maar ook heel goed alleen kan werken

- ouder dan 21 is mét voldoende zelfvertrouwen

- alles in zich heeft om succesvol te worden en bereid is om te werken

- Per direct beschikbaar is of tijd hiervoor wil vrijmaken


Past bovenstaande bij jou, dan nodigen we je uit om z.s.m. te reageren via het contactformulier.